We zijn meestal gevraagd naar

Wat heb ik minimaal nodig om een opslagruimte te huren bij Tiko Opslag?

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Moet ik een ruimte reserveren?

U hoeft geen ruimte te reserveren, maar het kan en is wel handig. Op deze manier heeft u meer kans om op het juiste moment de juiste unit tot uw beschikking te hebben.

Kan ik wel mijn kleding of bankstel voor een langere tijd opslaan? Blijft dit wel goed?

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

Wat is de minimale huurperiode?

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ik heb maar 3,5 maand een opslagunit nodig, moet ik wel 4 maanden betalen?

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Ik heb in eerste instantie een ruimte nodig van 20 m², maar na een bepaalde tijd wil ik meer ofwel minder ruimte huren, kan dat?

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Wanneer kan ik een huurovereenkomst afsluiten?

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

Hoe wordt mijn box afgesloten?

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Heeft u het antwoord niet kunnen vinden?

Wanneer u het antwoord op uw vraag nog niet heeft kunnen vinden, willen wij u vragen ons via onderstaand contactformulier even een berichtje te sturen. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Verstuur uw vraagWissen