Ruimtes & Prijzen

Tiko Opslag bied uiteenlopende mogelijkheden voor (inboedel) opslag, bedrijfsruimtes, ateliers en meer.

Voor de opslagboxen hebben we hieronder prijsindicaties gegeven. Voor actuele beschikbaarheid, neem contact met ons op.

Onze bedrijfsruimtes, kantoren, ateliers en overige ruimtes laten zich niet zo gemakkelijk in een dergelijk overzicht vangen. Dit door de grote diversiteit in mogelijkheden. Zo hangt de prijs van een ruimte af, of er eigen sanitaire voorzieningen zijn, zoals eigen wc, eigen keuken of zelfs eigen douche gelegenheid. We hebben bedrijfsruimtes van 6 meter hoog, en weer andere van 2.5 meter hoog. Is de ruimte verwarmd? Heeft de ruimte direct daglicht? Heeft de ruimte een eigen opgang? Vele factoren die de prijs van een ruimte beínvloeden.

Daarom vragen we u, neem contact met ons op via het contact formulier of met de telefoon. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, geven we u graag een passend aanbod.

Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Een ruimte huren? Neem contact met ons op!

Wij verhuren de volgende soorten ruimtes:

 

Opslagruimte

De boxen voor opslag van Tiko variëren in grootte, zodat er altijd een opslagruimte op maat beschikbaar is. De box kan gedurende een bepaalde tijd worden gehuurd, dus nooit langer of groter dan nodig.

 

Bedrijfsruimte

Voor de (beginnende) ondernemer heeft Tiko Opslag gevarieerde bedrijfsruimtes te huur, voor onder andere magazijnvoering, distributiecentra, webwinkels, aannemers. Onze ruimtes zijn uitermate geschikt voor al deze doeleinden. Wij kunnen voor u de ideale combinatie van kantoor- en/of opslag- en/of werkruimte verwezenlijken.

 

Atelier

De ateliers zijn verwarmd en voorzien van dakkoepels en raampartijen waardoor er voldoende licht binnen kan komen. Deze ateliers kijken uit op een fraaie vijverpartij en stralen één en al rust uit. De meest ideale plek voor uw creatieve activiteiten als kunstschilder, beeldhouwer, ontwerper, grafisch designer, hobbyist. Als u een atelier wilt huren voor een dagdeel dan kan dat ook. We hebben een groot atelier van 85 m2 dat gebruikt kan worden voor workshops, cursussen en trainingen.

 

Oefenruimte

De ruimtes bieden alle gelegenheid om ongestoord te oefenen. Als band kan je ofwel je eigen ruimte continu huren, en desgewenst delen met andere bands. Ook bestaat de optie om een vaste dag per week een ruimte te reserveren. Er kan tevens gebruik gemaakt worden keuken en toilet.

 

Motorbox & Autostalling

Een ruimte nodig voor je motor of auto? Onze opslagbox beschermt de motor of auto tegen de buitenlucht, vorst en regen. Je motor of auto is altijd bereikbaar en staat veilig achter slot en grendel. Klein onderhoud kan ter plaatse gedaan worden.

 

Ruimtegebrek lost u op, met en bij Tiko Opslag.