Professionele garagebox huren

Wilt u een ruime garagebox huren, bijvoorbeeld voor uw zakelijke voorraad, uw dierbare auto’s of voor andere bezittingen? Ontdek het best bewaarde geheim van Woudenberg: Tiko Opslag. Het pand van een vroegere champignonkwekerij, omgebouwd tot professioneel onderdak voor uiteenlopende zaken. Onze garageboxen zijn droog, vorstvrij en veilig en uitstekend onderhouden. En nog altijd te huren voor de laagste tarieven.

Uw eigen garagebox in de buurt

Dankzij de centrale ligging bereikt u onze garagebox snel. Tiko Opslag ligt aan de A12 in Woudenberg en is hierdoor uitstekend bereikbaar vanuit de omgeving, zoals Maarsbergen, Leersum, Maarn, Doorn, Driebergen, Zeist, Leusden, Amersfoort, Barneveld, Scherpenzeel. De garageboxen zijn goed toegankelijk; u kunt uw auto, bus of vrachtwagen er pal voor zetten. We beschikken over diverse transportwagens die u kosteloos kunt gebruiken om de lading vanuit uw auto in uw box te krijgen.

Garagebox als bedrijfsruimte

Onze garageboxen worden door diverse bedrijven gehuurd. Als distributiecentrum, of als opslag van zakelijke voorraad en gereedschappen. Zo huisvesten we oa een loodgieter, stukadoor, een evenementenburo, een webwinkel en vele anderen. Zoekt u ruimte voor uw onderneming? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Garagebox of iets anders huren?

Behalve garageboxen kunt u bij ons ook andere ruimten huren. Wij bieden naast 150 opslag units ook bijvoorbeeld prettig kantoor ruimte aan. Of zoekt u een verwarmd atelier met veel licht, of een oefenruimte voor uw band of ensemble? Ook deze verhuren wij. Net als al onze andere ruimten zijn onze units professioneel verzorgd: schoon, veilig, geventileerd, vorstvrij en vochtvrij. Daarom verhuren wij ze aan particulieren en bedrijven.

Grotere toegankelijkheid

Tiko Opslag is een familiebedrijf dat u een veel flexibelere service biedt. Zo wordt u bij ons niet beperkt door vaste openingstijden. U heeft op ieder willekeurig moment toegang tot uw garagebox. Wij zijn het hele jaar door geopend: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En wilt u tijdens uw contractperiode een andere ruimte huren, dan zetten wij uw contract simpelweg om.

Garagebox huren? Kom kijken!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Wij tonen u de verschillende garageboxen en opslagruimtes. Ook maakt u wellicht ook een praatje met onze andere huurders. U krijgt zo een goed beeld van onze organisatie. Bovendien kunt u meteen de meest geschikte ruimte uitkiezen. Heeft u interesse, neem dan nu contact met ons op.

Professionele garagebox huren? Tiko Opslag biedt ruimte

Een ruime garagebox huren voor het voordeligste tarief? Veilig en toegankelijk? Profiteer van het best bewaarde geheim van Woudenberg: Tiko Opslag.