Distributiecentrum

distributie centrumVoor uw distributiecentrum is Tiko Opslag de ideale locatie. Een centrale ligging in Midden-Nederland is van strategische waarde, want geen adres ligt te ver weg. Daarom huisvesten uiteenlopende bedrijven bij ons distributiecentrum. Ook de combinatie van ruime openingstijden met een uitstekende bereikbaarheid maakt Tiko Opslag geschikt voor uw regelmatige verzendingen en wisselende inventaris.

Distributiecentrum nodig?

Bijzonder geschikt als distributiecentrum
Met een distributiecentrum bij Tiko Opslag profiteert u van bijzondere voordelen. Ons pand is gelegen in het geografisch centrum van Nederland, op slechts 2 minuten van de A12 en 10  minuten van de A1. Voorheen was dit een drukke championkwekerij waar altijd al veel werd in- en uitgeladen. En nog altijd is ons pand uitstekend benaderbaar met de auto, aanhanger of vrachtwagen.

Bedrijvig bij Tiko Opslag
Tiko Opslag ligt in Woudenberg richt zich op uiteenlopende particuliere en zakelijke huurders. Zo is er ook in de weekenden en in de avonden bedrijvigheid in en rond het pand, wat de veiligheid ten goede komt. Wilt u ook in een creatieve en inspirerende omgeving van bedrijvigheid werken, ontdek dan Tiko Opslag.

Waarom hier uw distributiecentrum?

U huist uw distributiecentrum hier in een uitstekend verzorgde omgeving. De belangrijkste voordelen zijn:

• Scherpe prijzen
• Droge, vorstvrije, en veilige ruimtes – indien gewenst met verwarming
• Directe bereikbaarheid voor alle vervoersmiddelen
• Centrale strategische ligging
• Een bereikbaarheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

distributie2

Meer weten?
Wilt u meer weten over Tiko Opslag en haar bedrijfs- en opslagruimtes, neem dan nu contact met ons op. Vraag alvast om een afspraak, zodat wij u een rondleiding kunnen geven. Wij tonen u graag onze locatie zodat u kan kiezen welke ruimte het meest geschikt is voor uw distributiecentrum.